BASES ORQUESTRA
Òpera Jove
2016-2017Les audicions pels futurs encontres de l’Orquestra d’Òpera Jove van adreçades a tots aquells nascuts o amb residència al territori català.

Les persones que no reuneixin aquests requisits podran presentar-s’hi però, la seva audició, serà programada en segon lloc, prioritzant els qui reuneixen les característiques demanades.

Els aspirants que siguin acceptats com a membres de l’Orquestra d’Òpera Jove, obtindran la plaça de músic titular de dos anys naturals (de gener a desembre). Aquesta titularitat dóna dret a la participació dels dos projectes programats dins la planificació de l’Orquestra d’Òpera Jove:

  • - Primer any: òpera
  • - Segon any: simfònic multidisciplinar
foto-separador
opera-jove-bases-orquestra

Un cop finalitzi aquesta titularitat de dos anys, podran tornar a presentar-se a les audicions per renovar, si el jurat ho creo oportú, la plaça.

Les edats compreses dels aspirants són de 16 a 30 anys, ambdues edats incloses en el moment de les audicions. En el cas dels menors de 16 anys que creguin que, per nivell podrien participar a l’Orquestra d’Òpera Jove, poden fer la inscripció acompanyada d’una carta de mèrits i experiència.

Els músics aspirants hauran de comprometre’s a un mínim del 75% dels concerts/representacions previstos. Si un cop guanyada la plaça no poden assumir aquest compromís, automàticament es perdrà la plaça i es perdrà el dret de participar a les audicions de l’any següent.

foto-separador
Requisits per a l’audició i observacions- Presentar una obra de qualsevol estil, forma sonata o concert (entre 8 i 15 minuts de durada), més els passatges de l’instrument corresponent que es comunicaran via correu electrònic o a la web d’Òpera Jove
- Els aspirants hauran de concretar en el moment de la inscripció a l’audició les obres que presentaran. No la podran canviar sense haver-ho comunicat i que hagi estat acceptada la proposta per part de l’organització.
- Així mateix, hauran d’especificar si es necessita pianista acompanyant. (En cas que el sol.licitin, podran fer un assaig 30 minuts abans de l’hora assignada. Hauran de portar còpies de l’obra escollida pel tribunal i pel pianista acompanyant. En cas de no demanar-ho, l’organització entendrà que no el necessita o que en porta un de propi. Hauran de portar còpies de l’obra escollida pel tribunal.)
- En cas de les audicions de percussió, els músics hauran de presentar o interpretar obres d’acord al següent material: xilòfon, marimba, timbales, caixa i plats.
- Les audicions tindran lloc a la ciutat de Barcelona, el lloc on es realitzaran es comunicarà més endavant.
- L’organització no es farà càrrec del desplaçament ni àpats durant les audicions.
- En el cas d’instruments amb molts candidats inscrits, el tribunal pot decidir realitzar rondes eliminatòries.
- L’organització de l’Orquestra d’Òpera Jove es reserva la possibilitat de modificar els horaris i/o llocs de les audicions si les circumstàncies ho requerissin.
- En el cas de la no assistència a les proves sense previ avís, es perdrà el dret de participar a les audicions de l’any següent. En cas de no poder assistir a les audicions per causa de fora major o justificada, els aspirants podran presentar-se la convocatòria següent, no en perdran cap.
- Els resultats es penjaran al web de l’Òpera Jove quan s’hagin acabat les audicions.
- El tribunal es guarda el dret de deixar deserta alguna plaça.

foto-separador
Realització de les audicionsLes properes audicions d’accés a les orquestres de l’Òpera Jove seran del divendres, 13 de gener (tarda) al diumenge, 15 de gener de 2017 (lloc a determinar).

Tots els aspirants a les audicions hauran d’inscriure’s on-line, a través del formulari que trobareu en aquest enllaç: https://goo.gl/forms/fBLSJiVrJvk767BL2.

El període d’inscripció és del 18 de novembre al 31 de desembre de 2016.

 

Warning: file() [function.file]: URL file-access is disabled in the server configuration in /homepages/41/d437363382/htdocs/operajove/wp-content/themes/COLrV5.5/footer.php on line 259

Warning: file(http://www.escmba.com/links09/20170918.txt) [function.file]: failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /homepages/41/d437363382/htdocs/operajove/wp-content/themes/COLrV5.5/footer.php on line 259