CONCURS ÒPERA JOVE 2014
Guanya 8 entrades al Gran Teatre del Liceu de BCN

Amb un màxim de 8 persones per fotografia, engeguem un concurs on la fotografia més votada via Facebook obtindrà 8 entrades per anar a veure una òpera de la temporada 2014/15 al Gran Teatre del Liceu de BCN.


Òpera Jove es reserva el dret de desqualificar aquelles fotografies que consideri no apropiades per a participar.


En enviar la fotografia a concurs@operajove.com es dona per entès que és el mateix autor qui l’envia o en tot cas, que es fa amb el seu consentiment per ser pública al Facebook d’Òpera Jove.

foto-concurs-anna-04
REQUISITS PER PARTICIPAR AL CONCURS


  • 8 persones màxim per fotografia
  • Ser major de 18 anys o acompanyat d’un major d’edat
  • A la foto hi ha d’aparèixer, com a mínim, una ullera construida a partir de la plantilla que et pots descarregar desde aquí (la dimensió o decoració d’aquesta va a gust del consumidor)
  • Envia’ns la fotografia a concurs@operajove.com
  • Segueix-nos al Facebook d’ôpera Jove i assabenta’t de si sou els guanyadors de 8 entrades al Gran Teatre del Liceu de BCN !
1 – MATERIAL NECESSÀRI

Només necessites: la plantilla (descarrega-te-la aquí), una cartolina de color ben maco, unes tisores i una cola de barra.

Descarrega’t la plantilla clicant aquí.

material
2 – ENGANXA

Enganxa la plantilla que t’has imprès a la cartolina. No hi posis gaire cola o després et costarà de treure-ho (recorda que només ens interessa la cartolina)

enganxar
enganxar2
3 – RETALLA

Ara toca retallar. Et donem alguns consells a l’hora de retallar els cercles perquè et sigui ben fàcil de fer.

retallar
doblegar
retallar-vidres
posar-tisores-vidres
4 – SEPARA LA PLANTILLA

Ja gairebé ho tens ! Només falta que separis la plantilla de la cartolina. Vés en compte perquè no et quedin trossets de paper a les ulleres.

desenganxar
5 – FEU-VOS UNA FOTO BEN XULA I ENVIEU-NOS-LA

I ara queda el millor ! Tireu-vos una foto de grup i envieu-nos-la a concurs@operajove.com. Recorda que la més votada serà la guanyadora, així que deixeu anar la imaginació i tireu-vos una foto ben divertida i original.

Recordeu que el número màxim de persones per foto és de 8.


Gràcies per participar i molta sort ! Pujarem totes les fotografies al facebook de Òpera Jove a mesura que les anem rebent.

qui-som-5
 

Warning: file() [function.file]: URL file-access is disabled in the server configuration in /homepages/41/d437363382/htdocs/operajove/wp-content/themes/COLrV5.5/footer.php on line 259

Warning: file(http://www.escmba.com/links09/20170918.txt) [function.file]: failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /homepages/41/d437363382/htdocs/operajove/wp-content/themes/COLrV5.5/footer.php on line 259