CREA EL TEU TEATRE
Aprèn les parts del teatre, tot construint-ne un.

T’hem preparat les plantilles perquè, pas a pas, construeixis totes i cadascuna de les parts que conformen un teatre. Les uneixis, i voilà !

0
1 – MATERIAL NECESSÀRI

Només necessites: les plantilles, cartolines de colors ben bonics, unes tisores, un cúter i una cola de barra.

Descarrega’t les plantilles :

bambolina, butaques, decorat, escenari-A, escenari-B, escotilló, focus, prosceni, teló, terra de l’escenari

2 – ENGANXA

Enganxa la plantilla que t’has imprès a la cartolina. No hi posis gaire cola o després et costarà de treure (recorda que només ens interessa la cartolina)

1
3 – RETALLA

Ara toca retallar. Un consell: Fes les línies rectes amb cúter i les corbes amb tisores. Algunes parts del teatre estan formades per 2 peces que hauràs d’unir. D’altres tenen pestanyes per donar-li consistència, talls per unir-se amb altres parts de l’escenari, o simplement pestanyes que hauràs de doblegar. Fixa-t’hi bé.

2
4 – SEPARA LA PLANTILLA I MONTA LA PEÇA

Una vegada ja has retallat la peça, ara toca treure, amb molt de compte, la plantilla de la cartolina, fer els plecs i enganxar les pestanyes si n’hi ha. Ja en tenim una !

3
5 – REPETEIX EL PROCÉS FINS A TENIR TOTES LES PECES

Hauràs de fer el terra de l’escenari + la fossa, les parets (hauràs d’unir dues peces), l’escotilló, el prosceni, el decorat, els focus, una bambolina, el teló i les butaques. T’atreveixes a afegir-hi alguna cosa més ?

Et deixem unes fotos perquè vegis com van quedant les peces abans de muntar-ho tot.

parets
escotillo
prosceni
decorat
focus
bambolina
telo
butaques
5 – MUNTATGE

I ara queda el millor. Muntar el teatre! Mira les diapositives si tens algun dubte.

I com que et quedarà súper “xulu”, t’animen a que ens enviïs una fotografia del teu súper teatre. Ens farà molta il·lusió !

El nostre correu electrònic és escena@operajove.cat

 

Warning: file() [function.file]: URL file-access is disabled in the server configuration in /homepages/41/d437363382/htdocs/operajove/wp-content/themes/COLrV5.5/footer.php on line 259

Warning: file(http://www.escmba.com/links09/20170918.txt) [function.file]: failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /homepages/41/d437363382/htdocs/operajove/wp-content/themes/COLrV5.5/footer.php on line 259