KM “0”
Treballem des de l’arrel

Els productes de proximitat són els que generen més confiança al consumidor i és aquest qui els premia prioritzant-los per davant d’altres opcions de mercat.
A Òpera Jove creiem en aquesta fórmula i proposem un producte cultural proper per dues raons:
El país té capacitat i infraestructura per produir espectacles amb rigor i perfil propi. El resultat eficaç d’un treball autòcton genera confiança a la societat i dinamitza el consum intern.
És dins aquest concepte comercial que incorporem el nostre producte artístic amb la motivació d’oferir a l’espectador muntatges autòctons, competitius, de qualitat i atractius per situar-los com a prioritaris davant altres ofertes poc connectades al territori.

km0
ARTÍSTIC
Joves amb futur

Afavorim la promoció de joves talents del país procurant-los un circuit professional de teatres arreu del territori català on podran presentar el seu treball artístic i tècnic.

km0-artistic
TERRITORI
Òpera a la porta de casa

Aconseguim la fórmula per fer un espectacle pluridisciplinari de gran qualitat amb pocs recursos, dinàmic i flexible que possibilita la seva representació dins un circuit de teatres fins ara allunyats d’aquesta disciplina artística. Activem l’interès a un tipus d’espectador allunyat de la lírica oferint un espectacle generalista en la seva vessant lúdica.

km0-territori5