toni-sans
TONI SANS

Llicenciat en interpretació a l´Institut del Teatre de Barcelona. És membre fundador de la companyia EGOS teatre on ha participat com a actor i membre de l´equip creatiu de tots els seus espectacles. És autor, juntament amb Rubèn Montañá, del text dels espectacles: Happy love o love story? (Els Marquesets), El crim de Lord Arthur Savile (EGOS teatre), La casa sota la sorra (EGOS teatre), Ruddigore o la nissaga maleïda (EGOS teatre), La caputxeta a la gola dels llops (Gaya contes musicals) i En Joan sense por (EGOS petits).
Com a actor també ha format part del repartiment de: GAUDÍ, el musical de Barcelona (Barcelona Teatre Musical), de les sèries de televisió La Sagrada Família i PsicoExpress (Dagoll Dagom – TV3), El cor de la ciutat (TV3) i Mamá Carlota (Diagonal TV) i del llargmetratge REC 3 Génesis dirigit per Paco Plaza. Com a ballarí de claqué participa en els espectacles Trakatap i Eooo! (de la companyia Trakatap de la qual també n´és fundador), Big drums i La vida és ritme (Camut Band), Luces y sombras i Tap Olé (Tap Olé).

picorelli
JORDI PICCORELLI

Jordi Piccorelli, és professor, director d’orquestra i musicòleg. És graduat en Direcció d’Orquestra (ESMuC), llicenciat en Història i Ciències de la Música (UAB), Màster Oficial de Musicologia i Educació Musical (UAB), i cursa la llicenciatura d’Història de l’Art (UAB).

Començà la seva formació musical a l’edat de 10 anys, primer a Sant Cugat del Vallès, ciutat de residència, i posteriorment a Badalona on realitzà estudis de violí i de flauta de bec. S’inicià al món de la direcció coral a l’edat de 19 anys assistint als cursos de direcció coral organitzats per la FCEC amb Mireia Barrera, Josep Vila entre d’altres. Fou alumne del Curso y Festival Internacional de Música Antigua de Daroca durant deu anys consecutius guiat per Martin Schmidt i per Vasco Negreiros. Va rebre classes de direcció coral i orquestral de Sergio Seminovich. Ha realitzat els cursos de postgrau de direcció d’orquestra al Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona amb els mestres Antoni Ros Marbà, Salvador Mas, Jordi Mora. Ha rebut classes del mestre Paolo Bellomia de la Universitat de Montreal amb el qual ha realitzat diversos seminaris de direcció de música contemporània a Múrcia i a Kromeriz (República Txèquia).

En el decurs de la seva carrera de director d’orquestra, ha dirigit a membres de l’Orquestra Philarmonica Bohuslav Martinu de la Republica Txeca, a la Sofia Film Studio Orchestra de Bulgaria, a l’Orquestra Simfònica del Principat de Catalunya (en estreta col•laboració amb el mestre Miquel Ortega), l’Orquestra Simfònica de Sant Cugat, la Jove Orquestra Simfònica del Baix Llobregat, l’Orquestra de Cambra Terrassa 48, l’orquestra barroca Camerata di Phonasci, l’Orquestra de Joves Intèrprets dels Països Catalans (Ojipc) –en qualitat de mestre assistent de Salvador Brotons-, el Conjunt instrumental Martinu Ensemble Barcelona, l’Orquestra Filharmònica de Catalunya, la Jove Orquestra de l’Auditori de Girona, l’Orquestra de Cambra de l’Empordà, la Cobla Sant Jordi – Ciutat de Barcelona i la Cobla Ciutat de Girona.

Ha dirigit orquestres infantis i juvenils en el seu treball com a director i pedagog: l’Orquestra Joan Valls de Caldes de Montbuí, l’Orquestra Simfònica Juvenil de Catalunya (de la que n’és director titular des de la seva fundació), l’Orquestra de les Trobades de Música Simfònica de Sant Cugat del Vallès. Actualment, i des del més de setembre de 2008, és el director musical i artístic de la Jove Orquestra de Figueres (JOF) i des del 2014 també ho és de la Jove Orquestra de l’Auditori de Girona (JOAG).

Com a director coral ha dirigit el Cor Aulos (fundador i director des de 1993 fins al 2012), el Cor de l’Òpera Còmica de Barcelona i el grup de música vocal i instrumental Ars Vetus (grup especialitzat en la interpretació de música antiga), o la Coral del Joncar del Poblenou.

Amb aquestes formacions ha realitzat concerts a França, Itàlia, Eslovàquia, Portugal i Alemanya, República Txeca, així com també en espais tan reconeguts com són el Palau de la Música Catalana, el Gran Teatre del Liceu, la Sala Espai de Música i Dansa de la Generalitat de Catalunya, o l’Auditori de Barcelona.

Ha realitzat les estrenes musicals de Matilde Salvador (Cinc Sardanes Vegetals, 2000), Agustí Charles (Nocturn per a Anna, dedicada a la memòria d’Anna Ricci, foier del Gran Teatre del Liceu 2001), de Tomàs Peire (Urbs, Auditori Sant Cugat 2009), de Marc Timón (Narcís Monturiol i l’aventura de l’Ictineu, Teatre Jardí de Figueres 2009), de Gerard Valverde (SOS, Figueres 2009), de Joan Magrané (Hatem, Auditori Sant Cugat 2010), de Jordi Nus (Collage Natural, Auditori Sant Cugat 2012), Albert Bosch (Brisa Àcida, Figueres 2102; El vampir de la família agullana, Figueres 2103, Llegenda de les gavarres, Figueres 2013), Paco Viciana (Una mirada enrera, poema simfònic sobre l’exili, Auditori de Girona 2014)

Ha estat enregistrat per RNE i per Catalunya Música. També ha enregistrat els discs I si…? de Toni Xuclà i El llibre Vermell de Montserrat de l’Elèctrica Drama. Ha enregistrat amb l’orquestra Camerata di Phonasci l’Ave Maria de Victor García Acín per a la inauguració del congrés de teologia realitzat al Vaticà l’any 1997. L’any 2009 enregistra el disc amb obres de Gloria Villanueva editat pel segell La mà de guido, i el 2015 enregistra a Sofia el segón disc de les obres simfòniques de Gloria Villanueva pel segell Ars Harmónica.

La seva intensa activitat docent es desenvolupa principalment a l’escola Gymel de Sant Cugat del Vallès, de la que n’és director i on imparteix classes de teoria i llenguatge musical. També és docent de l’Europa International School, on imparteix classes de cant coral i d’història de la música. Tantmateix és o ha estat professor de diferents seminaris de direcció coral per a la Fundació Pere Tarrés i als cursos de formació de directors organitzats per la FCCC de la Catalunya Nord a Perpinyà.

En la seva faceta com a musicòleg, estudia i fa recerca i divulgació sobre la figura del compositor català del s. XIX Bernat Calvó Puig i Capdevila (1819-1880), del que ha recuperat i estrenat la simfonia “Homenaje a Beethoven” (1877) el maig de 2012 a l’Auditori de Barcelona. Alguns d’aquests estudis estan pendents de publicació. Col•labora estretament amb diferents musicòlegs per a la recuperació del patrimoni musical de Catalunya.